Lediga tjänster


Vill du vara del av ett entreprenadföretag med varierande projekt inom mark- och anläggningsbranschen? Vi arbetar på både lokal och regional nivå med både stora och små projekt.


Med värderingarna trygghet, kompetens och kvalitet har vi målsättningen att alltid leverera med högsta kvalitet. Låter detta som en spännande utmaning? Håll utkik efter våra lediga tjänster!

Praktik


Läser du gymnasieprogrammen Bygg och anläggning eller Fordon och transport? Letar du efter en varierande och spännande praktikplats? Då kan Charlottendal Maskin vara något för dig.


Om du har ett stort intresse av mark- och anläggningsbranschen och vill ha en lärorik praktik, erbjuder vi dig en stabil introduktion till den framtida mark- och anläggningsbranschen.


Ansök om praktik hos oss redan idag!

Vi söker en maskinist för krossning av asfalt och betong

Har du gedigen erfarenhet inom krossning av asfalt och betong, och letar efter en arbetsplats med varierande projekt inom mark- och anläggningsbranschen?


Vi expanderar och letar efter nya medarbetare. Efter värderingarna trygghet, kvalitet och kompetens har vi målsättning om att alltid leverera med högsta kvalitet.


Vill du prata mer med oss om denna tjänst? Kontakta oss via telefon för mer information!